menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

Bocsánatot kért a Vígszínház azoktól, akik nem jutottak be A padlás online közvetítésére

András Malinovkszi | november 17, 2020

[sz]Címkép: Wikimedia Commons[sz]

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a járványhelyzet miatt A padlás 999. előadását online, élőben közvetítette a Vígszínház november 14-én. A jeggyel rendelkezők közül azonban sokan nem jutottak be a virtuális nézőtérre. Az okozott kellemetlenségekért most hivatalosan is elnézést kért a színház.

„Sajnáljuk, hogy az eSzínház túlterheltsége miatt több százan lemaradtak erről az élményről. Az eSzínház már dolgozik a megoldáson, arra kérünk minden érintettet, hogy vegye fel a kapcsolatot velük a kozonseg@eszinhaz.hu e-mail címen”
– írták.

[kapcsolodo]/sokan-nem-tudtak-megnezni-a-vigszinhaz-online-eloadasat-bar-jegyet-valtottak-ra/[kapcsolodo]

Bár sokan nem kaptak linket a közvetítéshez, a darabot így is 44 országból, közel tízezren követték élőben online – tették hozzá, majd Presser Gábor sorait tolmácsolták:

„Köszönöm. Köszönöm 999-szer A padlás minden szereplőjének, aki valaha is játszott a darabunkban, az előadás létrehozásában segédkezőknek, az összes alkotótársunknak, a Vígszínház munkatársainak, és persze Dusánnak és Péternek, Marton Lászlónak és vele mindazoknak, akik már nincsenek közöttünk.

S persze nem 999-szer, hanem 999 x 999-szer. (Ezt itt Mamóka simán összeszorozná.) A sors úgy hozta, hogy pont most nem lehetünk együtt, hogy nem ülhetnek a nézőtéren, akiknek annyit köszönhetünk, A padlás közönsége, akik 33 éven át sosem hagytak el minket. Találkozhatunk az ezrediken?”

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Written by András Malinovkszi