menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

Ed Sheeran közös számot adott ki egy ukrán zenekarral, akik feladni kényszerültek karrierjüket a háború miatt

András Malinovkszi | május 4, 2022

Az ukrán Antytila rockegyüttes megjelentetett egy Ed Sheerannel közös számot, 2step című kislemez hétfőn látott napvilágot – írja a 24.hu.

A dal korábbi verzióját Lil Babyvel rögzítette Ed Sheeran, a videóklipet pedig Kijevben forgatták a háború kitörése előtt.

A zenekar új szöveget írt a meglévő számhoz, majd a klipből is forgattak még egy verziót, amelyhez egyes jeleneteket a fronton vettek fel.

Az Antytila ukrán zenekar ​​tagjai a háború miatt kénytelenek voltak abbahagyni a zenélést, majd csatlakoztak a hadsereghez. A zenészek még márciusban vették fel a kapcsolatot Sheerannel. Jelezték, hogy élőben bejelentkeznének a Concert for Ukraine nevű jótékonysági koncertre, amin az orosz-ukrán háborúban érintetteknek gyűjtöttek pénzt. A szervezők azonban elutasították a kérést, de Sheeran megígérte nekik, hogy meghallgatja őket.

A videó felvétel nem okozott nagy gondot, azonban a hangfelvétellel probléma akadt mivel az orosz erők elfoglalták a stúdiójukat. A dal azóta hatalmas siker aratott, már 1,8 millió megtekintésnél jár Youtube-on.

Az énekes, Taras Topolya elmondta, hogy a szám bevételeit jótékony célokra fordítják majd, az ukrán menekültek megsegítésére.

[kapcsolodo]/levetettek-kim-kardashiannal-marilyn-monroe-estelyijet-miutan-bevonult-a-met-galara/[kapcsolodo]

Written by András Malinovkszi