menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

Hamarosan indul a Dalfutár 5. évada, amit már a nézők is támogathatnak

András Malinovkszi | június 4, 2021

A Facebookon és a YouTube-on jelentette be Hajós András, hogy június 14-én, hétfőn startol a Dalfutár című népszerű könnyűzenei műsor 5. évada.

Ezzel kapcsolatban a dalszerző-műsorvezető elmondta: direkt támogatásra sosem kérték a követőket, mert az adományozásban nem hisznek. Ugyanakkor most lehetőségünk van, hogy támogassuk a produkciót, amiért cserébe némi extra tartalmat is kapunk.

Az 5. évadtól az első epizód-premierek végével kb. egy időben (20.30-kor), kitesszük a dalfutar.tv platformra a második részeket fizetősen, így aki türelmetlen, és nem akar egy hetet várni, ott megnézheti a stúdiós részeket egy huzattal

– jelentette be Hajós.

A részek természetesen egy hét múlva továbbra is ingyenesen elérhetőek lesznek. Aki előbb szeretne hozzájutni a tartalomhoz, annak 8 eurót kell majd fizetnie, ezzel a műsor további részeinek elkészültét segíti.

Ha bejön ez a hibrid megoldás, kedvenc műsorotok finanszírozása még szilárdabb lábakon állhat majd. Szerintünk ez egy úttörő lépés a hazai médiapiacon, és egy újabb lehetőség, hogy a Dalfutárral még nagyon sokáig szórakoztathassunk titeket

– írja Hajós András.

Az új évad szereplőiről a műsorvezető egyelőre nem sokat árult el, de annyit megtudhattunk, hogy „kitűnő művészek, csodálatos csapatok, remek emberek és remek pillanatok” jönnek majd.

[kapcsolodo]uj-klip-kozos-dalt-irt-hajos-andras-es-gyurci-a-down-szindromas-kamasz[kapcsolodo]

Written by András Malinovkszi