menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

Kamu volt, hogy a Rammstein Budapestre jön jövőre

András Malinovkszi | május 5, 2022

[sz]Címkép: Wikipedia[sz]

Az elmúlt napon nagyjából az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint a Rammstein jövőre koncertet ad Budapesten. Most viszont megcáfolták ezt – írja a HVG. A RammsteinWorld, a világ legnagyobb hivatalos Rammstein-fanklubja, közölte, hogy hamisak a turnéról szóló hírek.

[kapcsolodo]latvanyos-time-lapse-video-igy-epult-fel-a-rammstein-szinpada/[kapcsolodo]

„Tegnap óta információk keringenek a Rammstein 2023-as turnéjáról. Az eredeti cikk egy webzine-en jelent meg, ezt vette át több híroldal. Hivatalosan is megerősítjük, hogy az információ hamis, ideértve a koncertdátumokat és –helyszíneket is. A jegyelővétel sem fog megkezdődni a jelzett időpontban. Amennyiben lesz turné, azt az együttes, valamint a hivatalos jegyárusító cégek maguk fogják bejelenteni” – írták.

A HVG felkereste a Live Nationt, ami általában elhozza Budapestre az ekkora neveket. Azt mondták, hogy a jelzett időpontban ők biztosan nem szerveznek Rammstein-koncertet, és amennyire tudják, a helyszínként megnevezett Groupama Aréna sem tud ilyesmiről.

„Bár a zenekar tényleg dolgozik a 2023-as turnén, de amennyire tudjuk, még közel sincs a szervezés olyan előrehaladott állapotban, hogy be lehetne jelenteni a koncerteket”

– tette hozzá a Live Nation.

Written by András Malinovkszi