menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

„Néha észre sem veszed, hogy egy toxikus ember mennyi ideje tart fogságban” – Tha Shudras klippremier

András Malinovkszi | november 18, 2021


Néha észre sem veszed, hogy egy toxikus ember mennyi ideje tart fogságban. Ez lehet egy ismerős, barát, kolléga, családtag, támogató vagy a párod is. A pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve.

Szóval ha valaki minden áron az életed része akar lenni, annak néha az a legjobb biztosíték, ha fixen szükséged van rá. Emiatt jobb neki legyengíteni téged. Így bármikor megmenthet és felkaparhat a földről.

Biztos volt már olyan érzésed, hogy valaki, aki mindenben támogatott, nem úgy örült a sikerednek, mint ahogy azt vártad. De vajon meddig mehet el az effajta beteges ragaszkodás?

Egy ilyen igaz történetet filmesít meg a THA SHUDRAS, minek az epizódjait akár már jövőre megkaphatjuk, addig viszont nem jelennek meg több hivatalos “MusicVideo”-val, és ezzel le is zárul a 2 éve tartó klipfüzérük, ami 2019-től mostanáig 20 db új audiovizuális alkotást foglalt magában.

Ennek a klipdömpingnek a záró opusza a Félsz-e a sötétben, ami témájában már előfutára a “TRAP KAPITÁNY ÉS A SAJÁT FARKÁBA HARAPÓ KIRNŐ” munkacímre keresztelt sorozatnak.

Íme:

[kapcsolodo]klippremier-a-tha-shudras-uj-dala-a-nem-kell-a-holnap-kiszakit-a-rohanos-mindennapokbol/[kapcsolodo]

Written by András Malinovkszi