menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

Premier: csillám diszkó és űrutazás Szilárd új klipjében

András Malinovkszi | november 18, 2020

Szilárd új EP-je, az Ego tréning szeptemberben jelent meg, rajta hat új számmal. Az EP-ről korábban megjelent a karanténban született meghitt hangulatú Mondd vagy súgd és a címadó szám klipje, most pedig itt a Zéró gravitáció, melyben a határ a csillagos ég!

Zéró gravitáció:

A Zéró gravitációhoz az ihletet Szilárd kisfiának űrhajós és ufós rajzai jelentették, a klip végül sinco kezei alatt nyerte el végső alakját, amelyben Szilárd mellett a formáció állandó énekesnőit, Galambos Dorinát és Kiss Flórát is kilövik a végtelen űrbe. Mivel a videó még a karantén alatt született, mindent a négyfal között kellett megoldani, így a szereplők is telefonos felvétel segítségével kerültek a vászonra.

A Zéró gravitációban a szabadság, a játékosság, na meg a csillám diszkó találkozik. Otthon kiválóan lehet rá táncolni…” – meséli Szilárd, akinek fiai is ropják már az új számra.

A dal szövegét Kardos-Horváth János írta, a hangzásért pedig Bernhard Hahn felelt, akinek stuttgarti stúdiójában rögzítették a teljes EP-t. A friss klipen túl, az Ego tréning összes dalához érkezik majd videó, melyek megjelenését két havonta várhatjuk.

Written by András Malinovkszi