menu

Programz - A programajánló magazin

Egyéb kategória

Új mentor érkezik az X-Faktorba, Herceg Erika, a kárpátaljai énekesnő váltja Csobot Adélt

András Malinovkszi | május 5, 2022

[sz]Címkép: RTL Klub[sz]

Puskás-Dallos Peti, ByeAlex és Gáspár Laci marad az X-Faktor mentora, a show-t Miller Dávid vezeti majd. Csobot Adél viszont úgy döntött, a jövőben a karrierjében új utakat, lehetőségeket keres. Adéltól pedig Herceg Erika veszi át a stafétabotot.

Herceg Erika 1988-ban született Kárpátalján. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. 2013-tól 7 éven keresztül tagja volt egy nemzetközileg ismert ukrán formációnak, a VIA Gra-nak, akikkel számos zenei díjat nyertek. A videómegosztó oldalakon, több, mint 250 milliós megtekintésük van. Európa szerte koncerteztek. Erika az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy olyan tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője – írja az rtl.hu. 2020-ban szólókarrierbe kezdett, most pedig Ukrajnából Magyarországra érkezett, hogy tehetségeket mentoráljon az X-Faktorban.

“Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy a magyarországi X-Faktor egyik mentora lehetek. Úgy gondolom ez a karrierem egyik fontos állomása lesz és már alig várom, hogy elkezdődjenek a forgatások, hogy hallgassuk a versenyzőket és elinduljon a munka”

– mondta Erika.


Fotó: RTL Klub

De nem csak a mentorpultban lesz változás az X-Faktor 11. évadában! Márciusban már kiderült, hogy meg fog újulni az X-Faktor: az RTL Klub annyit változtatott a szabályokon, hogy a licensztulajdonostól is engedélyt kellett kérni hozzá. Idén már nem lesznek a kategóriák szétosztva a mentorok között, másképp dől majd el, melyik versenyzőt melyik mentor készíti fel a versenyre.

Written by András Malinovkszi